Com nos haurem de col.locar a la Via

La realització de la Via Catalana demana un mínim d’organització, tots ho podem entendre. Més de 3000 persones arreu del territori estan mobilitzades des de fa mesos per mor que tot sigui un èxit.

A més de consells pràctics que trobareu aquí, completem amb uns consells per la participació individual que farà l’èxit col.lectiu.

posicionament dels participants

posicionament dels participants

La Via Catalana passarà per la carretera, és pensada del sud cap el nord.

Cada tram serà configurat amb una mateixa lògica, cada tram mesura uns 500 metres de llarg, hi participen unes 500 persones que se donaran la mà uns 20 o 30 minuts, el temps que els fotògrafs immortalitzin l’esdeveniment.

El tram nord-català serà el primer a formar-se, s’iniciarà a 16.59h i serà doncs complet quan lligarà amb els altres trams a 17.14h.

Cada participant se posicionarà al carril esquerra de la carretera, i mirarà cap al mar. La Via ha de ser posicionada com més a l’esquerra millor, cosa que permetrà :

  1. de deixar el carril dret lliure, en cas de necessitat pels vehicles d’emergència
  2. el carril dret serà també el carril  utilitzat pels fotògrafs per a retratar la Via.

El grog color de la Via Catalana: s’aconsella portar una samarreta groga, el color dóna una visibilitat màxima. A més dels fotògrafs reclutats per cada tram, la Via Catalana serà fotografiada per una vintena de dispositius aeris. Des de l’aire el grog no pot passar desapercebut.

adquereix el lot: samarreta + banderola + enganxina al preu de 12 euro a la Llibreria Catalana de Perpinyà.

samarretes-animat

Realitzar una Via Humana de 400 quilòmetres de llarg que pugui ser visualitzada arreu del món és un exercici gigantesc. Una oportunitat pel poble de Catalunya que ensenyarà les seues falcultats organitzatives, la seua voluntat, la seua maduresa. Unes qualitats necessàries per a enfocar positivament el futur.

Comptem amb la participació de tots.

2 pensaments sobre “Com nos haurem de col.locar a la Via

  1. Patrick Renau

    Es molt important la Via Catalana de la Catalunya del Nord. Perquè ? Doncs perquè evidencia de que el fet català no es pas un “problema espanyol” i que “Espanya ha de resoldre el “problema catala”, sino que es una realitat transfronterera i, per tant, una realitat europea.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s