Felicitats als participants

DSC05374Catalunya Nord per la Independència, la territorial nord-catalana de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) felicita els més de 1.600.000 participants a la VIA CATALANA, i més particularment els milers de participants del TRAM 722 que han allargat de dos quilòmetres la Via Catalana al nord.

Aquest tram 722 ha estat possible gràcies a l’ANC Cat Nord que va proposar el projecte. Gràcies a tots els Casals i Associacions que s’hi han volgut afegir, i gràcies  a un gran nombre de catalans del nord que han volgut mostrar la seua solidaritat amb els que lluiten per la independència i al mateix temps,  afirmar la seua catalanitat.

Mesos de preparació per un resultat magnífic, al llarg dels 400 quilòmetres catalanes i catalans, s’han donat la mà per a reivindicar dignitat i llibertat.

La Via Catalana tenia dos objectius :

  1. Reivindicar un referèmdum per a decidir el futur de Catalunya
  2. Internacionalitzar el conflicte entre Madrid i Barcelona, entre Espanya i Catalunya.

La VIA CATALANA ha aconseguit els dos objectius.

Fins i tot si Madrid continua negant a Catalunya el dret a organitzar un referèmdum, a nivell internacional la premsa se’n fa ressó i els primers Estats donen suport al poble de Catalunya.

Catalunya Nord per la independència agraeix les municipalitats del Portús i del Voló, els serveis d’ordre i de socors, els artistes que han animat la tarda, els fotògrafs, els Casals, associacions, partits polítics… i tots els voluntaris que han preparat i fet possible aquest fantàstic esdeveniment.

Els organitzadors del TRAM 722

Deixa un comentari